Synliggjør din fagbakgrunn. Vis hvem du er for å få den oppmerksomheten du fortjener. Fagringer skaper allianser og gir uventede kontakter.

Tidligere finansminister Kristin Halvorsen uttalte på -Yrkesfag 2012- følgende: "Det er fagarbeideren som  virkeliggjør økonomien her i landet. Det er fagarbeideren som er motoren i arbeidslivet. En solid og attraktiv fag og yrkesutdanning er derfor vårt sikreste kort mot en usikker framtid. Det å være fagarbeider gir valgmuligheter, status og sikker jobb".

Er du så heldig at du har Fagbrev eller Svennebrev så vær stolt av det. Vis omverdenen at dette har jeg.  Mange yrker, skoler, universiteter og institusjoner har en fagring som sitt synlige bevis. Fagringen på fingeren forteller nok.

Nå er tiden kommet  til at også de med Fagbrev eller Svennebrev kan få sin egen fagring.

Mesterringen er designet og produsert av Gullsmed Sigmund Espeland, det samme er Fagbrevringen  og Svennebrevringen.

Fagbrevringen og Svennebrevringen kan bare kjøpes av personer som har avlagt godkjent prøve og mottatt Fagbrev/Svennebrev. Det kreves en bevitnelse fra minst to personer for å få kjøpt fagringen.   Det kan være en kollega, en skole, en arbeidsgiver eller lignende.

Kanskje din arbeidsgiver ønsker å bidra med kjøp av fagringen? Hvorfor ikke erstatte posen med det "rare" i, den du får til jul, bursdager eller jubileum med en fagring som fronter firmaets kvaliteter hver dag hele året.